Kerstconcert Chavel: Kerst in Close Harmony


Op zaterdag 14 december verzorgt het close harmony-ensemble Chavel een kerstconcert in de Munsterkerk ,
Chavel is een internationaal gezelschap, een vocaal orkest als het ware met a capellazangers uit België, Engeland en Nederland. Het koor zingt acht- tot wel zeventienstemmig onder het motto: If better is possible, good is not enough. Daar komt nog bij dat veel arrangementen eveneens uniek, maar moeilijk uitvoerbaar zijn. De lat ligt hoog. Het luisteren daarentegen is heerlijk.

Het ensemble is nog geen jaar oud en vond zijn oorsprong in de gelederen van Gemengde Zangvereniging Animo uit Velden. Animo en Chavel zijn nog steeds nauw aan elkaar verbonden. Chavel staat voor Close Harmony Animo Velden.

Animo opent in december niet voor niets de kerstconcerten in Roermond (en Venlo) met een kort programma met bekende en goed in het gehoor liggende klassieke muziekstukken met internationaal gelauwerde artiesten. Daarna is het de beurtaan Chavel om de aandachtige luisteraar een uur lang te laten genieten. Beide koren worden geleid door Rob Meyboom, dirigent.

Het kerstconcert in de Munsterkerk begint op zaterdag 14 december om 20.15 uur. De toegangsprijs voor beide avonden bedraagt € 12,50. Kaarten kunnen besteld worden via de website. Telefonisch reserveren kan ook, bel hiervoor 06-40227739.

Voor meer informatie: info@munsterkerk800.nl